MADE expo i SiCUREZZA Milano

MADE expo i SiCUREZZA Milano

ACON je posetio sajam MADE expo i SiCUREZZA koji se ove godine prvi put održava u istom terminu od 15 – 18 Novembra 2023. Na sajmu su pored ostalih izlagali i naši partneri: MOTTURA, CISA, CIPIERRE, AZZI FAUSTO, OPERA, IBFM, COMAGLIO…

RIELDA Italija

RIELDA Italija

ACON je u svoj prodajni asortiman uključio i italijanske RIELDA mehaničke re-programibilne cilindre, katance i bravice koji omogućavaju brzu i višestruku promenu šifre ključa i slaganje u sistem istog ključa. Pogodni za stambene i poslovne prostore, GAMING i VENDING mašine. Cilindri su sertificirani po EN 1303 u maksimalnom stepenu sigurnosti ključa sa zaštićenim kopiranjem.

Poseta CISA Italija

Poseta CISA Italija

ACON je sa grupom svojih patrnera posetio fabriku CISA Italija i njene pogone u Faenci.
Posetioci su upoznati sa tehnološkim procesima i novostima u oblasti proizvodnje opreme za sigurnosna vrata , posebno sa proizvodnjom sigurnosnih brava, cilindara, požarnih i panik brava. Dosta vremena  posetioci su proveli upoznavjući se sa procesima certificiranja proizvoda u akreditovanoj internoj labaratoriji. Prezentirani su i nove motorizovane DOMO connexa brave i RS5 cilindri.

AZZI FAUSTO pivot šarke

AZZI FAUSTO pivot šarke

Fabrika AZZI FAUSTO Italija, lansirala je novu univerzalnu (levo/desno) PIVOT ŠARKU C500 za sigurnosna i druga čelična vrata za vratno krilo težine do 300 kg, širine do 1500 mm, u dve verzije udaljenosti do ose rotacije: do 250 mm i do 500 mm. 

SET & RESET cilindri

SET & RESET cilindri

Aktuelna je potreba za cilindričnim ulošcima za brave koji  imaju mogućnost da deaktiviraju-blokiraju otvaranje prostorije ključevima koje poseduju npr.  zakupci stanova u slučajevima bilo kakvih sporova /neplaćanja zakupnina i sl. /a da se nakon otklanjanja problema isti cilindar može jednostavno  aktivirati. Pri toj operaciji se ne otvaraju vrata i ne povredjuje prostor.

MOTTURA na svojim visokosigurnosnim cilindrima sa kontrolisanim kopiranjem CHAMPIONS PRO  nudi  jedinstveno rešenje sa SET &RESET opcijom.

Ova opcija je takodje veoma korisna  i kod kontrolisanog pristupa osetljivim prostorijama npr. Server sale ,magacini alata, opasne komponente u labartorijama, kritične infrastrukture i sl.